Make your own free website on Tripod.com

avontuur - outdoor - fun - teambuilding - zoektochten...

 

SURVIVAL RUN

 

Een jaarlijkse loopwedstrijd met hindernissen, eigenlijk een cross country waarbij een dertigtal (natuurgebonden) proeven dienen afgelegd te worden.
Deze 'RUN' combineert avontuur, verrassing, inspanning, techniek en uithouding.

De basis van het ganse gebeuren is een uithoudingsloop van 5 - 10 of 15 km.  Verspreid over het ganse looptraject bevinden zich een heleboel hindernissen en praktische proeven die dienen uitgevoerd te worden.  De proeven die men op zo een wedstrijd kan voorgeschoteld krijgen zijn zeer uiteenlopend van aard en hebben meestal een natuurlijk en avontuurlijk karakter.
Boomstam sjouwen, katapult schieten, plas doorwaden, touwklimmen, netoverschrijdingen, sluipen, bergop lopen, touwladderklimmen enz... zijn voorbeelden van te nemen hindernissen.

De aard van het parcours en de te nemen obstakels maken van deze 'RUN' een avontuurlijk gebeuren waar men als deelnemer (alleen of met kameraden) een echte uitdaging aan heeft.

Deze Survival Run vindt jaarlijks plaats in Lummen. Deze loopactiviteit onderscheidt zich van de andere Survival-wedstrijden door zijn recreatief concept.  De af  te leggen proeven kunnen wij 'SOFT' noemen in die zin dat wij geen extreme proeven aanbieden.  De te nemen hindernissen zijn eigenlijk voor eenieder die sportief is ingesteld best haalbaar.  Wie houdt van een sportieve uitdaging en zichzelf graag eens trakteert op een avontuurlijk sportmenu moet beslist eens komen meedoen aan deze hindernisloop die zowel individueel als met een groepje kan uitgevoerd worden.

Wenst u op de hoogte gebracht te worden over de run van 2002?  Maak u dan nu reeds kenbaar via het e-mail kanaal. 
Wij informeren u dan later over de wedstrijd.

Vorige edities:

08/05/'97   Prachtige eerste editie.
22/03/'98   Grote opkomst, wij zijn vertrokken.
28/03/'99   Recreatief en soft slaan aan bij het publiek.
09/04/'00   Alleen maar tevreden deelnemers.
01/04/'01   Afgelast wegens mond en klauwzeer perikelen.
??/??/'02